Sinu ostukorvis ei ole tooteid

Proovi
  • Mine kaubale poodi järgi ja säästa transpordilt
  • Tasuta kojutarne tellimustele alates 80 EUR
  • Osta järelmaksuga

Kebabi vorm Brava Delimano

Grillihooajal chevapi lihavorstikeste valmistamine on nüüd lihtne! Kuna grillihooaeg on sama hästi kui käes, mõtled ilmselt juba grillipidude korraldamise peale. Ja millega oleks veel parem külalisi kostitada kui ise ja hästi tehtud chevapi lihavorstikestega? Delimano Brava Chevapomat:
  • teeb ühe lihtsa vajutusega seitse täiusliku kujuga chavapi vorstikest
  • tagab, et kõik vorstikesed küpsevad ühtlaselt
  • nõuab ainult vähest ettevalmistamist
  • põhineb patentdisainil
  • 100% toiduklassi polüpropüleenist ja pestav nõudepesumasinas
Kebabi vorm Brava Delimano
9,99 €
Pole laos, palun helista meile: 6 511 067
  • Kiirvaade
  • Detailid
Kiirvaade
Grillihooajal chevapi lihavorstikeste valmistamine on nüüd lihtne! Kuna grillihooaeg on sama hästi kui käes, mõtled ilmselt juba grillipidude korraldamise peale. Ja millega oleks veel parem külalisi kostitada kui ise ja hästi tehtud chevapi lihavorstikestega? Delimano Brava Chevapomat:
  • teeb ühe lihtsa vajutusega seitse täiusliku kujuga chavapi vorstikest
  • tagab, et kõik vorstikesed küpsevad ühtlaselt
  • nõuab ainult vähest ettevalmistamist
  • põhineb patentdisainil
  • 100% toiduklassi polüpropüleenist ja pestav nõudepesumasinas
Vaata lähemalt
Detailid

Maitsvad Balkani stiilis chevapi lihavorstikesed igale grillile

Kõigile meeldivad chevapi'd – või čevapi'd, čevapčiči'd – heal lapsel mitu nime! Kuid kätega on raske kleepuvast tainast õige kuju ja ühesuguse suurusega vorstikesi vormida.

Sinu vaeva vähendamiseks ja et iga grillimine hästi välja kukuks, patentisime selle lihtsa, kuid uuendusliku tarviku Delimano Brava Chevapomat, et kõik sinu chevapi'd oleksid iga kord ideaalselt grillitud.

Seitse vorstikest vaid ühe vajutusega

Delimano Brava Chevapomat vormib ühe vajutusega seitse chevapi't – kõik vorstikesed tulevad seega ühesuguse kuju, paksuse ja tekstuuriga. See tähendab, et saad professionaalsed tulemused: ühtlaselt grillitud chevapi'd, mis näevad välja ja maitsevad nagu profikokkade tehtud.

100% toiduklassi polüpropüleeni, sobib kasutamiseks kõigi seadmetega

Delimano Brava Chevapomat on valmistatud 100% toiduklassi polüpropüleenist, mis ei erita kunagi toidu sisse ohtlikke kemikaale ja seda võib pesta nõudepesumasinas.

Sobib suurepäraselt köögis, aias või laagriplatsil kasutamiseks

Selle kergus ja kompaktne disain tähendavad, et saad tarviku igale poole kaasa võtta: kasuta seda oma köögis, aias või võta kaasa matkale. Delimano Brava Chevapomat ei vaja patareisid ega elektrit, seega on tegemist ideaalse suvise reisitarvikuga.

Lihtsalt sega tainas, täida ja vajuta...

Tarvikut Delimano Brava Chevapomat on uskumatult lihtne kasutada – valmista lihtsalt oma lemmiksegu, täida sellega silinder ja suru iga korraga välja seitse ideaalse kujuga chevapi't.

Toodet ei tohi panna ahju ega mikrolaineahju.

Retseptid

Sarajevo kebabid (ćevapi)

Koostisained:
  • 1 kg veiseliha (kaela alumisest osast)
  • 2 tl soola
  • 2–3 küüslauguküünt
  • 1–2 dl vett
Valmistamine
  • Lõigake liha väikesteks tükkideks, puistake ühtlaselt soolaga üle ja laske 48 tundi külmikus seista.
  • Valmistage sibulavesi: segage 2–3 purustatud küüslauguküünt 1–2 dl veega ja laske 24 tundi seista.
  • Võtke liha külmikust ja peenestage hakklihamasinas, lisage sibulavesi ja segage hoolikalt.
  • Seejärel peenestage veel 2 korda hakklihamasinas.
  • Veiseliha asemel võite kasutada talle- või lambaliha koguses 3:1

Vegankebabid (ćevapi)

Koostisained:
  • 500 g nisuliha (seitan)
  • 200 g sojasinki
  • 50 g sibulat
  • 100 g gluteenjahu
  • 60 g riivsaia
  • 50 g maisitärklist
  • kebabide maitseainesegu
  • pipart, soola, õli
 
Valmistamine
  • Keetke sojasinki ja segage nisulihaga köögikombainis või hakkijas. Segage nisuliha ja sink sibula, õli ja maitseainetega. Lisage vähehaaval gluteenjahu, maisitärklis ja riivsai, segades pidevalt, kuni kõik koostisained on segunenud. Vormige kebabid ja praadige kergelt pannil, et need ei laguneks grillil.

Kodused kebabid (ćevapi)

 
Koostisained:
  • 1 kg hakkliha
  • 300 g hakitud talle- või lambaliha
  • 2 spl riivsaia
  • 1 tl soodat
  • 1 dl mineraalvett
  • soola, pipart
Valmistamine
  • Hakkige liha 2 korda hakklihamasinas. Lisage seejärel riivsai, sool, pipar, mineraalvesi ja sooda ning segage hoolikalt. 
  • Laske lihasegul üle öö külmikus seista. Vormige keradeks, pange lihale õli ja vormige kebabid.

Kanakebabid (ćevapi)

Koostisained:
  • 750 g kanahakkliha (kintsud või koivad)
  • 250 g peekonit
  • 1 muna
  • petersell
  • 1 küüslauguküüs
  • soola, õli, Vegeta maitseainet (soola, maitseainete ja köögivilja segu)
Valmistamine
  • Peenestage kanaliha ja peekon köögikombainis või hakkijas. Lisage 1 terve muna, veidi peterselli, Vegeta, hakitud küüslauk ja maitse järgi soola. Vormige õlitatud kätega keradeks ja laske üle öö külmikus seista. Küpsetage grillpannil või elektrigrillil.

Tortilla

Koostisained:
  • 0,5 kg jahu
  • 2 dl õli
  • 3 tl pärmi
Valmistamine
  • Lisage soojas vees lahustatud pärm jahule, segage hoolikalt ja laske 30 minutit seista. Kui tainas on kerkinud, pange see vähese õliga küpsetusnõusse, laske u 10 min seista ja küpsetage u 20 minutit.

 

Kirjuta kommentaar 0 Ese(t)

Kuidas Sa hindad seda toodet? *

 
1 1 täht
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Quality